Liever thuis

Liever thuis

 

Door de vele veranderingen onstaan er ook steeds meer mogelijkheden. Door de woning op een goede manier en op tijd aan te passen kun je langer thuis blijven wonen. Maar ook andere oplossingen zijn er mogelijk zoals het bouwen van een mantelzorgwoning. Door het toepassen van technologie met of zonder bouwkundige aanpassingen maak je een woning leeftijdsbestendig. Mart van Diesen is bouwkundige en heeft jarenlang ervaring met aanpassingen aan woningen. Daarnaast is hij mantelzorzorgmakelaar en is hiermee op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van mantelzorg, bouwen en demotica. Door deze combinatie kan hij je goed adviseren in de mogelijkheden om langer thuis te kunnen blijven wonen en wat mogelijk is om naast de woning een mantelzorgwoning te plaatsen. 


Zijn werkwijze is dat hij start met een intakegesprek om je wensen goed in beeld te brengen, daarna maakt hij een adviesrapport afgestemd op de mogelijkheden die de situatie biedt met een indicatie van de kosten. De kosten zijn € 275,- exclusief omzetbelasting. 


Mart adviseert partijen die bezig zijn met het opzetten cq aanpassingen van wijkbeheer afgestemd op de doelgroep. Daarnaast biedt Mart ondersteuning bij renovaties in het regelen van tijdelijke voorzieningen en/of welke aanpassingen kunnen worden meegenomen tijdens de uitvoering voor latere bewoning. Op basis van zijn tientallen jaren ervaring in de volkshuisvesting in combinatie als met zijn kennis als mantelzorgmakelaar kunnen latere duurdere investeringen voorkomen worden.

Brabant Mantelzorgmakelaars


Rekeningnummer: NL 20 ABNA 0526039833


Kamer van Koophandel: 17188401


Postadres:

Fluitekruidbeemd 52, 5551 HT Valkenswaard


Bezoekadres:

Dijk 7, 5521 AW Eersel


Copyright @ BrabantmantelzorgmakelaarsAan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten voorbehouden.