werk met mantelzorg

Werk met mantelzorg

 

Werken aan werkgeluk. Met een goed mantelzorgbeleid voorkomt u het uitvallen van overbelaste medewerkers die in hun privésituatie ook nog eens mantelzorger zijn. Verschillende bronnen spreken over 1 op de 5-6  werkende is mantelzorger. In de zorg is dat 1 op de 4. Uit onderzoek komt naar voren dat in de toekomst de mensen vaker een balans tussen werk en mantelzorg gaan zoeken. Een werkgever loopt dan vaker het risico dat de medewerker overbelast thuis komt te zitten. Preventief kunt u ook actie ondernemen. Onze mantelzorgmakelaars kunnen u daarbij helpen. Het implementeren van een goed mantelzorgbeleid geeft u alleen maar voordelen Een gesprek met één van onze mantelzorgmakelaars kost u niets, het kan u wel veel opleveren.

 

Een geaccrediteerd mantelzorgmakelaar wordt betaald uit de aanvullende ziektenkostenverzekering. Voor u als werkgever zijn er geen aanvullende kosten als uw medewerker aanvullend is verzekerd. 

 

Hieronder vindt een een rapport over werk en mantelzorg en een filmpje met uitleg wat een goed mantelzorgbeleid voor u kan bijdragen aan werkgeluk.

 

 

Brabant Mantelzorgmakelaars


Rekeningnummer: NL 20 ABNA 0526039833


Kamer van Koophandel: 17188401


Postadres:

Fluitekruidbeemd 52, 5551 HT Valkenswaard


Bezoekadres:

Dijk 7, 5521 AW Eersel


Copyright @ BrabantmantelzorgmakelaarsAan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten voorbehouden.